Apartamente de vacanță în Eforie Nord – avantaje pentru oaspeți față de cazarea la hoteluri și pensiuni

Mai mult spațiu disponibil, amenajări moderne, echipare completă și perfect funcțională, prețuri avantajoase – iată principalele motive pentru care din ce în ce mai mulți turiști aleg varianta apartamentelor închiriate în regim hotelier. Pe litoralul românesc, cererea pentru astfel de unități de cazare administrate în locații de tip aparthotel este în creștere de la an la an.

În Eforie Nord, care se bucură de popularitate tot mai mare în urma modernizărilor de care a avut parte stațiunea de la Marea Neagră, gradul de ocupare a unităților de tip aparthotel a fost de 100% aproape pe toată durata sezonului estival 2023. În 2024, deja se fac rezervări pentru toate lunile de vară, iar apartamentele de vacanță sunt în centrul atenției.

Acasă departe de casă – conceptul unic al AIFEN, AMARIS și ALIZ

Administratorii unităților tip aparthotel AIFEN, AMARIS și ALIZ, reunite sub conceptul unic „Acasă departe de casă”, subliniază că românii care descoperă avantajele apartamentelor de vacanță în Eforie Nord devin clienți fideli și își rezervă cu mult timp înainte viitoarele sejururi pe litoralul românesc. Raportul excelent calitate / preț este motivul central pentru succesul unor astfel de variante de cazare la mare, în România.

„Spațiile noastre de cazare prezintă o suprafață medie mai mare decât cea a unei simple camere de hotel. În plus, toate apartamentele noastre sunt mobilate modern si sunt total funcționale, având toate accesoriile incluse. Bucătăriile complet echipate oferă un plus de confort, extra beneficii incluse foarte apreciate de turiști, chiar dacă locațiile sunt în proximitatea restaurantelor, teraselor, a magazinelor și a diverselor centre de divertisment. În plus, toate apartamentele noastre au sistem self check-in și sunt dotate cu internet de mare viteză, permițând chiar munca de tip remote în vacanță”, explică dezvoltatorii brandurilor AIFEN, AMARIS și ALIZ, deja cunoscute în sectorul ospitalității din Eforie Nord.

Noul concept vizează standarde înalte de calitate, la prețuri accesibile. Românii care îți doresc în vacanță confortul de acasă, cu vibe-ul specific de relaxare asociat concediului la mare, pot opta pentru apartamente spațioase, aproape de plajă și de toate zonele de interes turistic. Se oferă chiar locuri de parcare gratuită, iar prețurile sunt competitive, prietenoase. Fără compromis, se pot alege astfel de apartamente de vacanță la mare, ideale nu doar pentru cuplurile care doresc un plus de confort, ci și pentru familiile cu sau fără copii ori pentru grupurile de prieteni.

Apartamente de vacanță pentru orice buget, în Eforie Nord

Cei de la AIFEN, AMARIS și ALIZ promit soluții pentru orice buget, oferind de la apartamente cu preț mediu până la variante de penthouse cu vedere la mare, pentru cele mai exigente cereri. Numitorii comuni sunt dotările noi, în stil scandinav, cu accent pe partea practică și designul modern, precum și curățenia la cele mai înalte standarde. Apartamentele de vacanță validează atât necesitatea de liniște, cât și apropierea de centrul stațiunii. Rezervările se pot face direct la administratorii acestor locații, rezultând cele mai avantajoase prețuri.

Apartamentele de vacanță din Eforie Nord grupate sub brandurile AIFEN, AMARIS și ALIZ țin cont de cele mai importante cerințe ale turiștilor, în spiritul vremurilor actuale: acces rapid, locații excelente, servicii de calitate, timp economisit în procesul de check-in / check-out, flexibilitate și facilități complete.

Cererea în creștere pentru apartamentele de vacanță reprezintă un trend consemnat de mulți ani pe piețele internaționale, concept implementat iată cu succes și pe litoralul românesc. Turiștii își doresc spațiu mai mare, un grad mai ridicat de confort, servicii mai flexibile decât cele pe care le pot oferi hotelurile și pensiunile clasice, dar și un plus de intimitate, caracteristic unor astfel de locații cu self check-in.