IMPACT – scor maxim pentru comunicarea cu investitorii, pentru al patrulea an consecutiv

IMPACT Developer & Contractor a primit pentru a patra oară consecutiv scorul maxim pentru comunicarea cu investitorii, conform indicatorului VEKTOR pentru piața reglementată. Realizată de ARIR – Asociația Română pentru Relația cu Investitorii, evaluarea constă în analiza a 10 criterii de transparență, guvernanță corporativă și proactivitate în comunicarea cu investitorii.

„Obținerea punctajului 10 din 10 la evaluarea VEKTOR, împreună cu certificarea Best Managed Companies, demonstrează angajamentul nostru de ne îmbunătăți permanent comunicarea cu investitorii și guvernanța corporativă. În ultimii ani, pe lângă derularea cu succes a mai multor acțiuni de majorare de capital, am reușit să implementăm cele mai bune practici, procese și proceduri la standarde recunoscute internațional, cu beneficii pentru toți acționarii noștri.’’, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO IMPACT Developer & Contractor.

„Obiectivul ARIR prin prisma indicatorului VEKTOR este de a susține o creștere constantă a calității comunicării și transparenței companiilor listate. Cu o metodologie mult îmbunătățită, felicităm IMPACT pentru obținerea punctajului maxim, o companie care se implică activ în comunitatea ARIR alături de cele mai mari companii listate și adoptă cele mai bune practici în comunicarea cu investitorii.”, a declarat Daniela Maior (Șerban), Președinte ARIR.

IMPACT este primul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, în anul 1996, iar pe parcursul celor 28 de ani de listare neîntreruptă compania s-a remarcat prin diversitatea instrumentelor de capitalizare bursieră folosite. În prezent, acțiunile IMP sunt listate la categoria Premium a Bursei.

Cu o experiență de 33 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor S.A. este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acțiunile Impact Developer & Contractor S.A. („IMP”) sunt listate la categoria Premium a Bursei de Valori București. Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate şi comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația Română pentru Relația cu Investitorii. Misiunea Impact Developer & Contractor S.A. este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării.

Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și LUXURIA Residence, acesta din urmă fiind primul proiect rezidențial din România cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2023 Impact Developer & Contractor S.A. a finalizat în Constanța prima fază a proiectului rezidențial BOREAL Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente și a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.