Tech Cuisine Smart Home a anunțat lansarea ElysAI – Primul Expert Smart Home Virtual Dotat cu Inteligență Artificială

Tech Cuisine Smart Home, companie de top în domeniul soluțiilor smart home, anunță lansarea ElysAI (citit “elisei”), o inovație în domeniul consultanței pentru automatizarea locuințelor. ElysAI este primul expert virtual dotat cu inteligență artificială, conceput să ofere consultanță de specialitate și acces la informații tehnice detaliate pentru persoanele interesate de automatizarea locuințelor. Utilizând tehnologia de inteligență artificială regenerativă dezvoltată de OpenAI, ElysAI este antrenat să înțeleagă și să răspundă nevoilor specifice ale utilizatorilor săi, facilitând accesul la tehnologiile de ultimă oră.

Scopul ElysAI este de a demistifica tehnologia smart home, făcând-o accesibilă și ușor de utilizat de către toți cei interesați de automatizarea locuințelor lor. Acest expert virtual este disponibil gratuit pe www.techcuisine.ro/elysai, oferind consultanță personalizată și recomandări tehnice adaptate la nevoile fiecărui utilizator.

Fiind o platformă bazată pe tehnologie GPT, acronim pentru “Generative Pre-trained Transformer”, ElysAI este capabil să răspundă într-un limbaj natural la solicitări și întrebări complexe despre casele inteligente, poate oferi soluții concrete de automatizare a unei locuințe și sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite echipamente în funcție de răspunsurile pe care le primește de la utilizator. Mai precis, poate oferi sfaturi concrete, la orice oră, pentru economisirea energiei cu ajutorul unor termostate inteligente, poate explica pas cu pas într-un limbaj simplu de înțeles cum poate fi realizata o automatizare între dispozitivele inteligente din locuință sau poate rezolva probleme tehnice ce pot apărea în utilizarea unor astfel de dispozitive, fără a fi nevoie ca utilizatorul să cerceteze manualele tehnice.

Alexandru Maxineanu, fondatorul Tech Cuisine Smart Home și al ElysAI, subliniază importanța acestei lansări: „Am dezvoltat ElysAI cu un scop clar în minte – acela de a sprijini cât mai mulți oameni să înțeleagă și să adopte tehnologia smart home într-un mod simplu și accesibil. Credem că adoptarea tehnologiilor care ne fac viața mai confortabilă, sigură și eficientă nu ar trebui să fie un proces complicat. ElysAI este pasul nostru către accelerarea adoptării acestor tehnologii, deschizând calea către un viitor în care casele inteligente sunt norma, nu excepția.”

ElysAI va fi implementat și pe website-urile companiei dedicate piețelor din Ungaria, Cehia și Slovacia până la începutul verii, oferind astfel consultanță bazată pe AI în limba nativă a utilizatorilor acestor platforme.

Tech Cuisine Smart Home este recunoscut ca unul dintre liderii regionali în domeniul soluțiilor smart home, oferind acces la o gamă largă de echipamente smart home de la furnizori globali precum Legrand, Tado, Nuki, Tedee Lock, Aqara și alții, consultanță specializată și servicii de automatizare pentru clienți individuali și dezvoltatori imobiliari. Încă de la lansarea sa pe piața din România în 2018, compania și-a extins operațiunile, ajungând să servească clienți și în Ungaria, Cehia și Slovacia din anul 2023.

Prin introducerea ElysAI, Tech Cuisine Smart Home își reafirmă angajamentul de a inova și de a contribui la evoluția sectorului de automatizare a locuințelor, oferind soluții avansate care să întâmpine nevoile în continuă schimbare ale clienților săi.