Oana Popescu, Head of Residential al Crosspoint Real Estate, devine noul Partener al companiei de consultanță imobiliară

Crosspoint Real Estate, una dintre cele mai importante companii de consultanță imobiliară din România, anunță numirea recentă a Oanei Popescu în calitate de Partener al companiei. După șase ani de succes petrecuți în cadrul diviziei rezidențiale, în care Oana a demonstrat o abilitate remarcabilă de a construi relații de lungă durată cu partenerii, contribuind semnificativ și la creșterea portofoliului de clienți, promovarea este un pas firesc.

Oana s-a alăturat echipei Crosspoint în vara anului 2017 și a preluat conducerea departamentului rezidențial în 2022, având în portofoliu clienți de prestigiu precum NEPI Rockcastle, Toyota, APX, Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, Nusco Imobiliare, ICHB, Cinema City, Stejarii Rezidențial, Alesonor, Media One sau Novum Invest.

Reflectând asupra rolului său, Oana Popescu a declarat: „Steve Jobs spunea că rezultatele excepționale în afaceri nu se obțin niciodată de o singură persoană, ci de o întreagă echipă. Și eu cred cu tărie acest lucru. Din poziția de Head of Residential pe care am ocupat-o la Crosspoint, am învățat să prețuiesc și mai mult oamenii din jurul meu. Munca în echipă este abilitatea de a transforma realizări individuale în obiective organizaționale și de a crește simultan performanța întregii companii. Sincronizarea și adaptarea la ritmul fiecărui membru al echipei conduc nu doar la atingerea obiectivelor de grup, ci și la performanța și evoluția individuală a fiecărei persoane implicate. Crosspoint se află de ani buni în topul celor mai stabile și influente agenții imobiliare din România, dar mai presus decât notorietatea pe care o are în piață, din prisma mea – și pot vorbi fără teamă și în numele colegilor mei – este un mediu excelent de dezvoltare personală, de evoluție și progres. Cu aceste gânduri pășesc în noul rol de partener, alături de oameni care împărtășesc aceleasi valori, în cea mai frumoasă și sănătoasă formă de autodezvoltare.”

Cu o experiență de peste un deceniu și jumătate în domeniul imobiliar, în anii petrecuți alături de Crosspoint, Oana a fost omul-cheie într-o serie de tranzacții cu o valoare de peste 60 de milioane de euro.
“Succesul Crosspoint se datorează în special oamenilor alături de care am construit acest business. Oana a dat întotdeauna dovadă de profesionalism, integritate și dedicare față de rolul său, iar promovarea în rolul de Partener reprezintă recunoașterea binemeritată a contribuției sale esențiale și a capacității sale de a inspira și a conduce. Suntem mândri că Oana este alături de noi în această nouă etapă. Este un lider valoros pentru echipa noastră și sperăm să fim impreună pe drumul nostru spre excelență pentru cât mai mult timp.”, adaugă Codrin Matei, Principal Partner al Crosspoint Real Estate.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de 2,24 mld GBP generate în 2023.