Ana-Maria Nemțanu, noul Director de Leasing al dezvoltatorului imobiliar Hagag Development Europe

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development anunță numirea Anei-Maria Nemțanu, profesionist cu o experiență de peste 17 ani în industria imobiliară locală, în funcția de Director de Leasing.

„Ne bucurăm să îi urăm Anei “Bun venit!” în echipa noastră. Avem încredere că experiența și cunoștințele sale solide despre piața imobiliară locală, alături de atenția la detalii, abilitățile de negociere și capacitatea de a identifica oportunitățile de creștere pe un segment de piață atât de competitiv cum este cel comercial, vor conduce la dezvoltarea și consolidarea portofoliului nostru de chiriași.”, spune Yithzak Hagag, Co-fondator și Președinte al Consiliului de Administrație al Hagag Development Europe.

În calitate de Director de Leasing, Ana-Maria va coordona activitățile de închiriere pentru portofoliul comercial al companiei care cuprinde în prezent o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 18.000 de metri pătrați de spații de birouri și spații comerciale, concentrându-se pe creșterea gradului de ocupare în cadrul proiectelor existente, atragerea de noi chiriași și gestionarea relațiilor cu clienții.

„Sunt încântată să mă alătur Hagag Development Europe și entuziasmată de oportunitatea de a construi, împreună cu echipa, un portofoliu de chiriași stabil și cuprinzător. Recunosc că segmentul comercial este, pentru mine, o provocare, cu precădere în această perioadă în care procesul decizional și perfectarea contractelor de închiriere au tendința de a tergiversa. Cu toate acestea, noi oferim proprietăţi premium, cu facilitați de clasă A și amplasament excelent în locații foarte bine conectate, și am încredere că poziționarea și calitatea proiectelor noastre – fie că vorbim despre spații de birouri sau de retail, alături de serviciile pe care le oferim, sunt atributele care vor înclina balanța în favoarea Hagag, pe parcursul discuțiilor de închiriere.”, declară Ana-Maria Nemțanu, Leasing Director al Hagag Development Europe.

Activă pe piața imobiliară încă din anul 2007, Ana-Maria Nemțanu a coordonat, de-a lungul carierei sale, activitățile de vânzare, respectiv închiriere pentru multiple proiecte rezidențiale sau mixte din București și din țară, fiind implicată în întreg procesul de dezvoltare, de la etapele premergătoare achiziției terenului, la concept, planificare, proiectare, marketare și vânzare, și până la predarea unităților rezidențiale și/sau a spațiilor comerciale.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea a multiple clădiri sau terenuri situate în zonele centrale, semi-centrale sau în curs de dezvoltare ale Bucureștiului, fiind și primul dezvoltator de pe piața locală care a plasat și continuă să plaseze investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, cu valoare istorică și prezență arhitecturală unică.