Începând cu iunie 2024, Valentin Neagu va ocupa funcția de Managing Director în cadrul Crosspoint Real Estate

Valentin Neagu, expert în domeniul imobiliar și bancar, cu un background solid în investiții, achiziții, dezvoltări industriale și managementul activelor imobiliare, se alătură companiei Crosspoint Real Estate în calitate de Managing Director. În noul său rol, Valentin se va concentra pe creșterea și diversificarea portofoliului de servicii, fiind responsabil de managementul întregii echipe. Adept al transformării digitale și focusat pe asigurarea celei mai bune experiențe Customer Care, Valentin își va construi activitatea în jurul valorilor reprezentative ale Grupului și va aduce o viziune dinamică companiei.

„Suntem încântați să anunțăm numirea lui Valentin Neagu în funcția de Managing Director în cadrul Crosspoint Real Estate. Pe parcursul carierei sale, Valentin a demonstrat constant un nivel înalt de profesionalism, integritate și inovare. Această decizie reflectă angajamentul nostru de a continua să oferim servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri și de a ne dezvolta pe piața locală. Sunt încrezător că vom colabora cu același entuziasm și determinare, așa cum am făcut în urmă cu 19 ani, și am încredere că împreună vom consolida poziția de jucător important a Crosspoint Real Estate în industria consultanței imobiliare.”, declară Codrin Matei, Principal Partner Crosspoint.

Cu experiență exhaustivă în Real Estate, Valentin Neagu a făcut parte în ultimii 10 ani din echipa Globalworth România, acoperind pe rând coordonarea departamentelor de Investiții și Piețe de Capital, respectiv zona de Property & Facility Management. Cu focus pe eficiența operațională și pe îmbunătățirea continuă a experienței clienților, Valentin este nu doar un pasionat, ci și un promotor al soluțiilor proptech și al strategiilor digitale, implementând cu succes una din cele mai sofisticate platforme de gestiune a activelor Office.

Mulțumită competențelor sale, Valentin va coordona și activitatea operațională a companiei. În plus, va oferi o privire strategică de ansamblu și va analiza oportunitățile pentru noi dezvoltări, asigurându-se că fiecare proiect se aliniază cu obiectivele de creștere și inovare ale acesteia.

„Sunt foarte entuziasmat să mă alătur echipei Crosspoint Real Estate. Este o onoare să fac parte din acest grup remarcabil și să particip activ la creșterea susținută a companiei în România. Sunt încântat să pot juca un rol important în atingerea noilor obiective și în dezvoltarea continuă a companiei.”, declară Valentin Neagu, Managing Director Crosspoint Real Estate.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial.

Compania a gestionat portofolii totale de peste 180 milioane de euro și peste 50 de proiecte de dimensiuni mari pentru companii locale si multinaționale. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de 2,24 mld GBP generate în 2023.