Cristina Lupașcu, noul Head of Marketing în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox o numește pe Cristina Lupașcu, specialist cu o experiență de peste 20 de ani în piața media și în sectorul imobiliar, în poziția de Head of Marketing. Cristina Lupașcu s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în 2021 ocupând funcția de PR & Research Director, sprijinind atât activitatea departamentului de marketing și PR, cât și a departamentului de Research. În noul său rol, Cristina va coordona activitatea departamentului de Marketing al Cushman & Wakefield Echinox, care are ca obiectiv promovarea internă și externă a companiei.

Oana Iliescu, Managing Director Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem norocoși să avem în echipă un profesionist de talia Cristinei și am convingerea că dedicarea ei exclusivă către zona de marketing și PR va genera valoare adaugată atât pentru compania noastră cât și pentru clienții și comunitățile cu care interacționăm.”

Departmentul de marketing este responsabil de crearea și implementarea strategiei de comunicare și promovare a companiei, alinierea acesteia cu valorile grupului Cushman & Wakefield la nivel global, și totodată oferirea de servicii de marketing, PR și Community management pentru clienți – proprietari de active imobiliare sau chiriași.

Cristina Lupașcu, Head of Marketing Cushman & Wakefield Echinox: ”Sunt încântată și onorată pentru această poziție și pentru încrederea pe care managementul firmei mi-a acordat-o în cei aproape 3 ani de când fac parte din această echipă minunată. Este în același timp și o mare provocare, dar sunt convinsă că, prin experiența pe care am acumulat-o până acum, și cu ajutorul colegilor din echipa de Marketing, și nu numai, vom reuși să consolidăm imaginea pe care, prin profesionalism, Cushman & Wakefield Echinox și-a construit-o în mediul de business de-a lungul anilor”.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în aproape 400 de birouri și peste 60 de țări și venituri de 9,5 miliarde de dolari. Serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.